Selecteer een pagina

Ben jij een nuchtere, ambitieuze ondernemende moeder die kennis wil vermarkten en  tijdswinst wil behalen, efficiënter en slimmer werken om meer leads aan te trekken en te kunnen helpen als klant? 

Zonder dat het ten koste gaat van je persoonlijke aanpak en niet te vergeten quality time met je gezin?

Funnel expert gratis call tijdswinst en automatiseren

Wil jij een keer per week op de hoogte blijven en tips en trucs op het gebied van tijdswinst en efficientie op het gebied van online marketing meld je dan aan voor de inspiratiemail

Moi! Ik ben Annebet Neef. Een nuchtere moeder die haar ervaringen en liefde voor informatie en techniek in de praktijk brengt voor andere onderneemster verder te helpen.

Ik sta met mijn voeten in de klein en steek mijn handen uit de mouwen en geef jou graag het gereedschap om te groeien.

Ik help dienstverlenende ondernemende moeder zoals kennisonderneemsters, met het bouwen van funnel en alle techniek die daarbij komt kijken zodat zij tijdswinst halen, effiencient, meetbaar en schaalbaar kunnen werken.

De technische kant om een funnel te bouwen is zeer divers. Ik bijt me daar graag in vast. 

Als kloppend hart voor de marketing en sales gekozen om ActiveCampaign te gebruiken waarvan MailBlue en MailTribe de resellers zijn in Nederland.

Met mij als persoon krijg jij: leergierigheid, humor, oplossend vermogen, ideeen, haakjes,aanmoediging, positiviteit, strategie en organisatievermogen.